Wij zijn de website bouwer
voor snelle en vindbare websites!

Wil jij een snelle WordPress website, of jouw website professionaliseren? Zoek dan niet verder!
Onze websitebouwers staan klaar om jouw nieuwe website te maken met alle expertise en ervaring, of je nou een website bouwer zoekt voor een WordPress website of een webshop bouwer!
Direct contact!

Website Bouwer van Red Factory
Website Bouwer van Red Factory

Onze tevreden klanten

Tacx logo
Bottle Promotions Logo
SVDJ logo
Gemeente Rotterdam Logo
ATPI logo
Oorwerk logo
RPO logo
Gemeente Den Haag logo
website bouwer - logo 5
De wereld van snor logo

De beste websitebouwer voor jouw nieuwe website

Meer dan alleen een website bouwen.

Wij zijn niet zomaar een website bouwer waarbij je website bouwen uitbesteed. Dankzij onze persoonlijke aanpak en toegankelijkheid krijg je een site die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Het belang van een professionele website voor jouw bedrijf

Een professionele website is meer dan een digitaal visitekaartje want het verhoogt je online zichtbaarheid en trekt klanten aan. Met een snelle website van onze experts bouw je een sterke online aanwezigheid op.

Red Factory medewerker
a man standing in front of a computer screen

De rol van de websitebouwer in een succesvolle website

Onze websitebouwers begrijpen het belang van een website die past bij jouw merk en doelen. We zetten onze jarenlange kennis in om een website te creƫren die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook je bedrijfsdoelen ondersteunt.

Hoe de juiste website bouwer jouw online succes kan garanderen

Het kiezen van de juiste websitebouwer is cruciaal, aangezien dit het verschil kan maken tussen online succes en falen. Wij bieden professionele websitebouwers met expertise in maatwerk webdesign en content management met WordPress. Webshops bouwen met WooCommerce, SEO en nog veel meer.

Hoe onze websitebouwers jou helpen om een succesvolle website te maken

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid

We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zorgen wij van schets tot realisatie voor alle details, om ervoor te zorgen dat jouw website er goed uitziet en presteert.

Ondersteuning door ons team

Ons team van professionele website bouwers staat altijd voor je klaar. Het aanpassen van jouw website is ons werk als professionele website bouwer. Wij zijn er om je te helpen met alle aspecten van jouw website!

websitebouwers met veel ideeƫn

Een websitebouwer met een stappenplan

Van het website bouwen tot het regelen van de hosting, we zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Als ervaren website bouwers willen we zo goed mogelijk met je samenwerken zodat het eindresultaat helemaal aansluit bij wat jij wilt en nodig hebt.

1. Discovery

In het discovery proces voor je nieuwe website focussen we op jouw klant en markt, stellen doelen vast, ontwikkelen een SEO en contentstrategie en bepalen technische eisen.

2. Design

De designfase richt zich op een gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk ontwerp dat voldoet aan gebruikersbehoeften en website-doelen zoals conversieverhoging en merkconsistentie.

3. Development

In de developmentfase transformeren we het ontwerp in een werkende website, met code en techniek. Dit is waar het website bouwen werkelijk begint. Door echte websitebouwers die ook aandacht besteden aan je hosting behoeften! Bij oplevering gebruiken we meetinstrumenten om het succes te verhogen!

Een website bouwen was nog nooit zo overzichtelijk!

Wat kun je van ons verwachten?

Verwacht bij ons geen mega bureau met eindeloze managementlagen. Ons team is klein en gedreven, met veel ervaring. We genieten van ons werk en dat merk je. Een goed resultaat maakt ons blij.

Een klein aanspreekbaar team

Praat met de mensen die het maken. Snelle en efficiƫnte communicatie.

15 jaar ervaring

We weten wat we doen. We gaan tenslotte al even mee, vooral als het gaat om website bouwen en hosting!

Datagedreven beslissingen

Nooit zomaar wat doen, zeker niet als je een kritisch aspect als een website bouwen overweegt. Proberen, meten, bijsturen. Zo krijg je resultaat.

Websitebouwers die met je meedenken

Kritisch meedenken om tot het beste resultaat te komen, dat is waar wij voor gaan.

“Bij urgente problemen of aanpassingen zijn ze zeer flexibel, wat bijzonder prettig is”

Wij werken al vele jaren samen met Red Factory en zijn uitermate tevreden over deze samenwerking. De communicatie en benadering van uitdagingen verloopt altijd op een open en aangename manier. 

Bij urgente problemen of aanpassingen zijn ze zeer flexibel, wat bijzonder prettig is. Recent hebben ze onze hele website gerestyled, waar we ontzettend enthousiast over zijn.

Wij zijn zeer blij met de samenwerking met dit betrouwbare, professionele team en kijken uit naar nog vele vele succesvolle jaren samen. Check onze website en beoordeel zelf zou ik zeggen šŸ˜Š.

ā­ā­ā­ā­ā­
Berdine Heilig – de Boer
General Manager Bottle Promotions a Garmin Company

Bottle Promotions Logo

Veelgestelde vragen over websitebouwer Red Factory

Red Factory is anders dan andere websitebouwers omdat we echt luisteren naar wat je wilt en nodig hebt. We maken creatieve, unieke websites die perfect passen bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Ja, we zijn experts in het bouwen van websites met WordPress. We gebruiken daarvoor HTML5, CSS3, JavaScript en PHP om onze WordPress websites te bouwen.

We beginnen met een goed gesprek om jou en je doelen te leren kennen. Dan maken we schetsen/wireframes , en als je tevreden bent, gaan we aan de slag met het echte ontwerp en de ontwikkeling.

De prijs hangt af van wat je precies wilt. We maken een op maat gemaakte offerte na een goed gesprek waarin we jouw wensen en doelen bespreken.

Zeker weten! We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig is. Dit betekent regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles.

Dit hangt af van hoe groot en complex het project is. We houden je tijdens het hele proces op de hoogte en zorgen ervoor dat we op tijd opleveren. Gemiddeld zijn we drie maanden bezig van start tot eind.

Waarschijnlijk wel! We hebben gewerkt met allerlei sectoren, van retail en e-commerce tot diensten en non-profit. Neem contact met ons op en we laten je graag wat voorbeelden zien die passen bij jouw branche.

Gewoon even contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. We plannen graag een eerste gesprek om je wensen en doelen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen.

Hopelijk geeft dit je een goed idee waarom Red Factory een goede keuze is. Heb je nog meer vragen? Laat het ons weten!

Jazeker! Wij bouwen jouw nieuwe webwinkel op basis van WooCommerce + WordPress. Een ideale basis om snel te kunnen starten en uit te bouwen met alle mogelijke wensen voor jouw winkel.
Wij hebben veel ervaringen met het inzetten van verschillende functionaliteiten op een webshop door middel van speciale plugins en maatwerk. Heb je nog meer vragen over de inzet van WooCommerce en/of specifieke wensen? Laat het ons weten!

Bespreek alle mogelijkheden!

Wil je meer weten of ben je klaar om samen te werken? Laat hier je contactgegevens achter en dan nemen wij contact met je op. We zijn benieuwd naar jou en je project!

Tijdens onze kennismaking kunnen we al je vragen beantwoorden, meer vertellen over onze aanpak en luisteren naar wat jij nodig hebt. Dit is het perfecte moment om elkaar te leren kennen en te ontdekken hoe we samen iets geweldigs kunnen creƫren. We kijken uit naar ons gesprek!

Website laten maken