Business case

Webshop design & development voor Gardelly

Gardelly is het nieuwste concept van Moolenaar BV. Van origine een bollenteler opgericht in 1850 en marktleider in de bloembollen industrie. De bloembollen van Gardelly zijn sinds kort in de grotere supermarkten te vinden (Albert Heijn, Jumbo etc.)

De briefing

Van oud naar nieuw

Een nieuwe doelgroep moet worden aangesproken in een markt waarin de huidige bloembollenverkoop voor een oudere generatie vanzelfsprekender is.
De uitdaging van deze website is dan ook juist om een frisse uitstraling en kijk op een eeuwenoud product te realiseren en een nieuwe jonge doelgroep te bereiken.

Aanpak

Unieke gebruikerservaring

Samen met de mensen van Moolenaar hebben wij userflows, wireframes, conversiepaden en UI designs uitgewerkt.
De webshop is gebouwd met WordPress en in combinatie met het WooCommerce platform zijn we in staat om een gebruikerservaring te ontwikkelen die bij menig e-commerce platformen onmogelijk zijn.

Het resultaat

Beleving door design

Een goed verhaal vertellen op een standaard webshop is altijd een lastige opgaaf. Uit ervaring weten we dat de meeste e-commerce systemen het niet toe laten om je creatief te uitten. Je zit vaker vast in stramienen en moet compromissen sluiten in je ontwerp. Door gebruik van WordPress en WooCommerce hebben we alle vrijheid om pagina’s in te vullen zoals wij die in gedachte hebben.

Bekijk dit project

Opnieuw een succesvol opgeleverde website waar een goede gebruikerservaring en een heldere informatievoorziening een belangrijk onderdeel waren van het doel. We zijn dan ook trots op het eindresultaat. Ervaar de nieuwe website van Gardelly!

Sfeerimpressie

Gardelly - gardelly productpage
Gardelly - winkelmand hand
Gardelly - gardelly productpage 1
Gardelly - gardelly frontpage

Klaar voor een mega start?
Wij wel!

Stel al je vragen over onze producten, prijzen, implementaties, of iets anders. Wij zijn hier om jou te helpen!

Raketlancering