business case

Nieuwe website Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek begeleid en subsidieert projecten op verschillende terreinen binnen de journalistiek.

De briefing

De uitdaging om een duidelijke website te maken

Het probleem was helder: Hoe brengen we subsidies en andere kerntaken duidelijker naar voren dan op de oude ‘blog’ website?

Aanpak

Ons effectief ontwerp en bouwproces

Wij hebben samen wireframes, userflows en conversiepaden uitgewerkt zodat deze gebruikt konden worden voor een solide UI design en technische structuur.

Het resultaat

Van blog naar subsidie verstrekker

SVDJ staat nu vol in haar kracht. De subsidies, projecten en onderzoeken komen veel beter naar voren dan voorheen.

Hoe zag de oude website eruit?

De oude website was gebouwd in een generiek WordPress thema. Vele (zichtbare) functionaliteiten zijn bovenop deze structuur gebouwd en zijn in loop der jaren niet met de tijd mee veranderd.

Hoe ziet de nieuwe website eruit?

Gearmd met een nieuwe huisstijl hebben we SVDJ in een nieuw jasje kunnen steken. Een door ons technisch gemaakt maatwerk WordPress theme zorgt ervoor dat deze website toekomstbestendig is!

SVDJ - svdj old 1
SVDJ - svdj new

Bekijk dit project

Opnieuw een succesvol opgeleverde website waar een goede gebruikerservaring en een heldere informatievoorziening een belangrijk onderdeel waren van het doel. We zijn dan ook trots op het eindresultaat. Ervaar het nieuwe SVDJ!

Optimalisatie sprints

Meten, leren en aanpassen

Voor SVDJ was de lancering van de nieuwe website slechts het begin. Ze hadden nu ook de perfecte basis neer gezet om te leren van de bezoekers en eigen doelen doorlopend te verwerken. Door middel van onze doorlopende optimalisatie sprints is de website de afgelopen jaren alleen maar beter geworden!

SVDJ - ondersteuning
ondersteuning, onderhoud & hosting

Geen zorgen, wij regelen het

Omdat SVDJ al genoeg te doen heeft ontzorgen wij door al het onderhoud en de hosting te regelen. Ook helpen we ze met het opzetten van nieuwe pagina’s en geven we advies waar nodig. Zo houden ze meer tijd over en kan iedereen doen waar ze goed in zijn!

SVDJ - development2

Klaar voor een mega start?
Wij wel!

Stel al je vragen over onze producten, prijzen, implementaties, of iets anders. Wij zijn hier om jou te helpen!

Raketlancering