Website laten maken?
Méér klanten met een
professionele website!

  • We vertalen jouw wensen en eisen naar een perfect websiteontwerp.
  • Ons team van professionele website bouwers realiseert jouw website.
  • Persoonlijk en snel contact met degene die het maakt!

Neem contact op

⭐⭐⭐⭐⭐ Al 16 jaar tevreden klanten

wordpress website laten maken
wordpress website laten maken

Zij hebben hun website laten maken door Red Factory

Tacx logo
Bottle Promotions Logo
SVDJ logo
Gemeente Rotterdam Logo
ATPI logo
Oorwerk logo
RPO logo
Gemeente Den Haag logo
Dynamic Logo
De wereld van snor logo
Bekijk onze cases

Een website laten maken zonder zorgen

Een website laten maken die jouw bedrijf onderscheidt van de rest? Ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau kunnen brengen met onze jarenlange ervaring en kennis.

website laten maken - redfactory onderhoud 1

Wat kun je van ons verwachten?

Verwacht geen mega bureau met eindeloze lagen management. We hebben een klein gedreven team met veel ervaring. We hebben veel plezier in ons werk en dat kun je voelen. Wij worden blij van een goed resultaat.

Een klein aanspreekbaar team

Praat met de mensen die het maken. Snelle en efficiënte communicatie.

15 jaar ervaring

We weten wat we doen. We gaan tenslotte al even mee!

Datagedreven beslissingen

Nooit zomaar wat doen. Proberen, meten, bijsturen. Zo krijg je resultaat.

Wij zijn geen muis op afstand

Kritisch meedenken om tot het beste resultaat te komen, dat is waar wij voor gaan.

WordPress websites sinds 2010

Vrij snel na de oprichting van Red Factory in 2008 zijn we ons gaan toespitsen op het bouwen van websites met het WordPress CMS.

We hebben in het verleden veel ervaring op gedaan met o.a. Joomla, CakePHP en zelfgemaakte CMSen. Maar bij WordPress zagen we de meeste kansen.

%
Websites wereldwijd die WordPress gebruiken
%
Jaarlijkse groei van gebruik van WordPress
%
Van de top 1 miljoen websites gebruiken WordPress
website optimalisatie

“We waarderen vooral de professionaliteit en het meedenken van Red Factory”

“Onze ervaring met Red Factory is vanaf de start prettig. Ze ontwikkelden voor ons een nieuwe website, compleet met een geavanceerde afsprakenkoppeling. Deze functionaliteit stelt ons in staat om zowel nieuwe als bestaande klanten moeiteloos te bedienen en alles soepel te stroomlijnen.

Het is fijn om met het team van Red Factory samen te werken. Ze luisteren aandachtig naar onze wensen en behoeften en weten deze perfect te vertalen naar een bijzondere, functionele website. De afsprakenkoppeling werkt feilloos en verhoogt onze efficiëntie enorm. Klanten kunnen nu eenvoudig hun afspraken inplannen bij een van de vestigingen van Oorwerk, wat ons veel tijd en administratieve rompslomp bespaart.

We waarderen vooral de professionaliteit en het meedenken van Red Factory. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en komen steeds met creatieve oplossingen voor eventuele uitdagingen. Het resultaat is een website waar we ontzettend trots op zijn en die perfect aansluit bij onze bedrijfsvoering.

Red Factory is een absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbare en ervaren partner zoekt voor complexe websites.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeff Vaders
Marketing Retention Manager

Oorwerk logo
website laten maken - redfactory ervaring

Wij bouwen al ruim 15 jaar websites in Den Haag!

Een nieuwe website laten maken door mensen met ervaring. Wij zijn namelijk al sinds 2008 bezig met het maken van WordPress websites en webshops voor allerlei organisaties.
In het begin werkten we vooral voor kleine bedrijven en zelfstandigen, maar tegenwoordig pakken we ook grotere projecten aan voor nationale en internationale bedrijven.

Of je nu een grote of kleine onderneming hebt, wij zorgen altijd voor een website of webshop die perfect bij je past!

Waarom websites laten maken door Red Factory?

Red Factory is dé expert op het gebied van WordPress. Als je een website wilt laten maken, dan is Red Factory de beste keuze. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het maken van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook goed presteren. Of je nu een eenvoudige informatieve website wilt laten maken of een complexe webshop met WooCommerce, wij kunnen het voor je realiseren. Kies je voor Red Factory dan ga je voor een professionele website die voldoet aan al jouw wensen en eisen.. Een website maken in WordPress door Red Factory is jezelf ontzorgen op het web!

Bij Red Factory begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en verwachtingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Onze toegewijde team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw website perfect aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en doelen. Als je een website wilt laten maken die echt bij je past, ben je bij ons aan het juiste adres!
Lees meer op https://redfactory.nl/website-maatwerk/

Onze diensten omvatten niet alleen een website laten maken, maar ook het optimaliseren van de prestaties en het verbeteren van de gebruikservaring. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat jouw website snel, veilig en gebruiksvriendelijk is. Bovendien zorgen we ervoor dat jouw website volledig responsive is, zodat deze er op elk apparaat geweldig uitziet en goed functioneert. Bij Red Factory kun je een website laten maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar die ook technisch uitgedokterd is.

Een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Bij Red Factory zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. We optimaliseren de inhoud en de technische aspecten van jouw website om ervoor te zorgen dat je hoog scoort in de zoekresultaten en meer organisch verkeer aantrekt. Dit helpt je niet alleen om meer potentiële klanten te bereiken, maar ook om jouw online zichtbaarheid en merkbekendheid te vergroten.

Voor bedrijven die producten online willen verkopen, bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen met WooCommerce. WooCommerce is een krachtige en flexibele plugin voor WordPress die het eenvoudig maakt om een online winkel te beheren. Bij Red Factory kunnen we jouw WooCommerce winkel op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. We zorgen voor een naadloze integratie met betalingsopties zoals Mollie en Stripe, verzendopties en voorraadbeheer, zodat je eenvoudig en efficiënt jouw producten kunt verkopen.

Naast het bouwen van nieuwe websites bieden we ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor bestaande WordPress sites. Het is belangrijk om jouw website up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingspatches en updates om ervoor te zorgen dat deze veilig en goed functionerend blijft. Ons team staat klaar om je te helpen met regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles, zodat je je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf zonder je zorgen te maken over de technische aspecten van jouw website. Wil je een website laten maken en ook het onderhoud laten verzorgen, dan ben je bij Red Factory in goede handen!
Lees meer op https://redfactory.nl/website-onderhoud/

De kosten voor het laten maken van een website variëren sterk en zijn afhankelijk van je wensen en de complexiteit van de website. Een eenvoudige WordPress website laten maken begint vanaf €1520,- terwijl een maatwerk website laten maken meer kan kosten.

Jazeker! Wij bouwen professionele websites op maat voor diverse sectoren. Bij ons kun je zowel een wordpress website laten maken als een meer complexe maatwerk website.

De doorlooptijd voor het bouwen van een complete website varieert afhankelijk van de complexiteit en de specificaties. Een simpele WordPress website kan binnen enkele weken klaar zijn, terwijl een maatwerk website laten maken enkele maanden kan duren.

Ja, wij hebben een kantoor in Den Haag waar je altijd welkom bent om je wensen en eisen voor een professionele website te laten maken te bespreken. Onze experts staan klaar om je te helpen met het bouwen van jouw perfecte website.

Klaar voor een mega start?
Wij wel!

Stel al je vragen over onze producten, prijzen, implementaties, of iets anders. Wij zijn hier om jou te helpen!

Raketlancering