ATPI Sports Events

ATPI Sports Events is onderdeel van ATPI. Door hun partnership met NOC*NSF vervoeren en accommoderen zij al twintig jaar het Nederlands Olympisch en Paralympisch team, de zakelijke markt en alle Nederlandse fans richting de Olympische Spelen. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in zakenreizen, reizen voor de scheepvaart, energie en offshore sector en zakelijke evenementen.

De uitdaging

Naast het creëren van een website voor de kaartverkoop van Olympische Spelen tickets voor ATPI Sport Events hebben we een module gebouwd waarbij je zelf je voorkeuren kan aangeven. De grootste uitdaging was het creëren van de website in minder dan 4 weken tijd, net voor de start van de ticketverkoop van de Olympische Spelen.

De projectaanpak

In Invisionapp hebben we samen met de opdrachtgever de wireframes, userflows en conversiepaden uitgewerkt. Elk type pagina is vervolgens zorgvuldig vormgegeven. Korte lijnen tussen de developers en de designer hebben ervoor gezorgd dat er maar liefst binnen 4 weken een website is opgeleverd!

Het resultaat

In een innige samenwerking met de klant hebben we ervoor gezorgd dat alle wensen en functionaliteiten onder de aandacht zijn gebracht. Door middel van een agile/lean aanpak zijn er geen punten onbehandeld gebleven en hebben we er met z’n allen voor gezorgd dat de website in zijn volledigheid live is gegaan.

 

Opzetten van promotie websites

Wij hebben veel ervaring in het snel opzetten van promotie websites. Er is een harde deadline en we zorgen ervoor dat je die haalt, ook al betekent dat dat we ‘s avonds of in het weekend nog aanpassingen moeten doorvoeren om alles perfect te krijgen.

Ontdek meer
To search, begin typing