Red Factory heeft veel ervaring in het snel opzetten van promotie websites.

Er is een harde deadline en we zorgen ervoor dat je die haalt, ook al betekent dat dat we ‘s avonds of in het weekend nog aanpassingen moeten doorvoeren om alles perfect te krijgen.

  • Ik heb over 2 weken een website nodig voor de promotie van:
    • een nieuw product
    • een nieuwe dienst
    • een evenement
  • We zoeken een manier om ons klantenbestand te verrijken
  • In onze radio en televisie campagne verwijzen we naar een website, de website moet een enorme toestroom aan bezoekers in een korte tijd aan kunnen en door ons eenvoudig aan te passen zijn.

Onze aanpak

De vooravond van een evenement kan stressvol zijn. Daarom helpen we je graag om alles online in orde te krijgen. Een website die zowel op mobiel, tablet en desktop goed werkt. Die bezoekers gemakkelijk kunnen delen op hun social media, waarvan het inschrijfformulier gekoppeld is aan het e-mail marketing programma of CRM en waarin je zelf het beheer heeft over de content. Wil je weten of uw campagnes succesvol zijn? Dan stellen we de doelconversies in en kun je precies zien hoeveel de campagnes opgeleverd hebben.

De voordelen

  We halen de deadline en denken met je mee.

  Over laadtijd, piekbelasting en bereikbaarheid van de website hoef je je geen zorgen te maken.

  We koppelen het inschrijfformulier aan je e-mail marketing programma.

  We verzorgen statistieken waarin de campagne ROI inzichtelijk wordt.

Direct informatie?

Wil je nog eens rustig om de tafel zitten om de ideeën te bespreken? Of wil je een collega of leidinggevende laten kennismaken met Red Factory? Vul de gegevens in en we nemen direct contact met je op!

To search, begin typing