Jouw website online zetten in slechts een paar dagen. Het kan!

Net een bedrijf gestart? Of wil je een landingspagina voor een nieuw te lanceren product of dienst? We regelen het voor je.

Veel te vaak zien we teleurgestelde mensen, die al weken – of zelfs maanden – lang ‘bezig’ zijn om hun website online te krijgen. Ze hebben een ‘designer’ gevonden die elke keer met nieuwe voorstellen komt die niet aansluiten. Of ze blijven sleutelen aan teksten omdat ze geen goed raamwerk hebben of omdat ze het simpelweg lastig vinden om hun eigen product of dienst te beschrijven.

We maken al meer dan een decennia websites, veelal ingewikkelde websites. Voor een simpele website zijn we vaak simpelweg ‘te duur’ en dat vinden we jammer. Daarom hebben we een nieuwe dienst in het leven geroepen: Een website in 2 dagen.

Dag 1

Je wordt hartelijk ontvangen door het team van Red Factory en deze dag heeft een van ons vrijgemaakt om samen met jou, jouw website te realiseren. De eerste dag nemen we de teksten en afbeeldingen door en maken een sitemap, sitestructuur en SEO aanpak en gaan op zoek naar een ‘template’ die aansluit bij dat wat je met je dienst of product wilt uitstralen. Het kan zijn dat we je aan het eind van de dag wat huiswerk meegeven. Bijvoorbeeld omdat er nog een aantal foto’s gemaakt moeten worden, of omdat er een aantal teksten moeten worden geschreven of aangepast.

Dag 2

Ondertussen weet je de weg naar ons kantoor en kunnen we aan de slag met de afronding. Jij hebt je huiswerk gemaakt en wij hebben ondertussen een website opgezet en ingericht. Deze dag gaat om de finetuning en het bekend raken met WordPress. Terwijl wij onder andere de juiste kleuren toepassen en de contactformulieren inrichten, voeg jij nog de laatste teksten en afbeeldingen toe en als het niet lukt, dan kunnen we je direct helpen. Als alles klaar staat doen wij een laatste veiligheidscheck en geven we je nog wat laatste tips mee.

Resultaat

Aan het eind van de dag staat jouw website online. Het resultaat overtreft je verwachting omdat je het gemaakt hebt met professionals die weten wat ze doen. Bovendien kun je de vaardigheden ‘WordPress’, ‘Content manager’ en ‘SEO’ aan je LinkedIn toevoegen en verder denken hoe je van jouw product of dienst een succes gaat maken. De eerste stap is in ieder geval gezet! Mocht je jouw website in de toekomst willen uitbreiden dan kun je daarvoor uiteraard gewoon weer bij ons terecht.

Direct informatie?

Wil je nog eens rustig om de tafel zitten om de ideeën te bespreken? Of wil je een collega of leidinggevende laten kennismaken met Red Factory? Vul de gegevens in en we nemen direct contact met je op!

To search, begin typing