De kennis die we hebben opgedaan met het ontwikkelen van websites voor consultant bedrijven is samengebracht in onze consultancy oplossing.
Naast een technische oplossing is ook onze projectaanpak toegespitst op uw vraag.

 Huidige klanten overtuigen meer projecten met u te doen

 Meer leads  en een stijging van uw bezoekersaantallen realiseren

 Goede werknemers vinden in uw branche

 Makkelijk en snel zelf projectcases toevoegen aan de website

Onze projectaanpak

Snel tot de kern komen en een korte levertijd van de website zijn belangrijk voor u. U wilt een goede website, maar moet dit tussen uw consultant projecten door oppakken. Zelf bent u onderlegd genoeg om de inhoud te schrijven, maar het zou u helpen als er een duidelijk afgebakend plan ligt, met richtlijnen zodat u ook effectief aan de gang kan.

Tijdens een aantal gesprekken helpen we u bij het in kaart brengen van de content. We stellen ons in de gesprekken op als uw potentiële klant en vragen net zolang door tot we de essentie van uw bedrijf hebben gevonden. Welk probleem lost u voor uw klant op? Waarom wilt uw klant dat u dit probleem oplost? Welk bewijs heeft u voor uw oplossing? Spreekt u de taal van uw klant of spreekt u in het jargon van uw business?

SEO vooraf en niet achteraf

Als uw website beter in Google gevonden wordt, komen er meer bezoekers en brengt u de kosten voor uw online advertising omlaag omdat uw relevantie toeneemt.

Door aan het begin te onderzoeken waar kansen liggen, oftewel welke trefwoorden hebben een goed zoekvolume en tegelijk een niet al te hoge concurrentie, heeft u de kaders van de inhoud van uw website te pakken. De sitestructuur en navigatie volgen uit deze aanpak.

Semantische oplossing

De consultants in uw bedrijf zijn met projecten bezig, projecten hebben een klant en deze klant is actief in een markt, afhankelijk van de project wens zet u uw tools en diensten in.

Zou het niet mooi zijn als u deze op een slimme wijze met elkaar kan combineren. Zodat een klant ziet welke projecten u heeft gedaan in zijn markt, of welke tools u heeft toegepast bij andere projecten of welke consultants bekend zijn met zijn probleem.

Onze oplossing is zo ingericht dat u op een slimme manier de klanten, projecten, services en markten met elkaar kunt combineren.

Meer bezoekers, meer leads

We halen de drempels weg waardoor meer bezoekers uw website zullen vinden. De vindbaarheid in Google wordt beter, de laadtijd van uw website is snel, de website wordt zowel op mobiel, tablet en desktop goed getoond en alle browsers hetzelfde weergegeven.

De bezoeker navigeert eenvoudig door de website en door de juiste positie van de call to actions komen er meer leads binnen in de vorm van e-mails en telefoontjes.

En nu verder

Onze oplossing is de fundering om de volgende stap te nemen: online marketing.

We hebben de website zo ingericht dat elke online marketing campagne optimaal ingezet kan worden. De kosten voor Adwords gaan omlaag omdat uw content relevantie omhoog is gegaan. U heeft inzicht in uw ROI omdat u de bezoeker kan volgen; van het klikken op de advertentie tot het behalen van het conversiedoel.

De e-mail marketing lijst wordt automatische geupdate met inschrijvingen via de website en ook hier heeft uw volledig inzicht in het klikgedrag van uw bezoekers na het versturen van uw e-mail campagnes.

 

Klaar voor de toekomst

Waarschijnlijk wilt u uw nieuwe website voorlopig niet meer aanpassen. Onze oplossing is een schil op het open source platform WordPress en wordt maandelijks voorzien van nieuwe updates. Onze schil wordt continue verbeterd en automatisch geupdate naar uw website. U hoeft geen budget meer te reserveren voor een nieuwe website en kunt het volledig inzetten om uw online activiteiten te verbeteren.

 

Direct informatie?

Wil je nog eens rustig om de tafel zitten om de ideeën te bespreken? Of wil je een collega of leidinggevende laten kennismaken met Red Factory? Vul de gegevens in en we nemen direct contact met je op!

To search, begin typing