We hebben een oplossing voor een community platform

Het organiseren van een evenement vergt veel inspanning. Samenwerking met verschillende partijen, de administratie, de marketing, toezicht op donaties en overzicht op de deelnemers.

Herkent u zich in een van onderstaande vragen?

  • We zoeken een platform waar ik events kan onderbrengen.
  • We willen meer interactie met en tussen de deelnemers.
  • Onze huidige developer wilt onze specifieke wensen niet doorvoeren, omdat het platform dat gebruikt wordt meerdere afnemers heeft.
  • Ik wil meerdere events onder één platform brengen, elk evenement heeft een andere inschrijfprocedure.
  • We willen een platform waar donaties op gedaan kunnen worden.

Het platform

Met het platform dat Red Factory ontwikkeld heeft, kunnen we in korte tijd uw evenement online inrichten. Bezoekers kunnen zich inschrijven als deelnemer of vrijwilliger. Samen bepalen we de stappen voor de inschrijving. Deelnemers die zijn ingelogd kunnen een team aanmaken en krijgen de mogelijkheid om donaties via het platform binnen te halen. Elke deelnemer heeft zijn eigen donatiepagina.

De inschrijvingen zijn gekoppeld aan het e-mail marketing programma waardoor u eenvoudig gerichte e-mails kunt versturen naar de deelnemers.

Vanuit het platform kun je overzichten uitdraaien, zoals bijvoorbeeld de inschrijfnummers, gekoppeld aan de persoon, maat van de kleding, en de gekozen activiteit.

Ons platform is geschikt voor smartphones, tablets en desktops. Het wordt dedicated gehost en is voorzien van een veilige https verbinding. Het platform wordt dagelijks gebackuped en is ingericht voor piekbelastingen. Een bijkomend voordeel is dat het platform specifiek aanpasbaar is naar uw wensen, zonder dat er rekening gehouden moet worden met andere afnemers.

Het platform is ontwikkeld op het Open source CMS WordPress. Dit CMS wordt door miljoenen gebruikers wereldwijd ingezet voor online oplossingen. De kans is groot dat een van uw vrijwilligers dit systeem al kent en snel haar weg vindt, waardoor er minder training en uitleg nodig is.

De voordelen

  Veilig online platform voor bezoekers, deelnemers en vrijwilligers

  Vrijheid om de registratie stappen naar eigen invulling in te richten

  Koppeling met Paypal en iDeal of een door u gekozen payment provider

  Meerdere evenementen onderbrengen onder een platform

  Geschikt voor mobiel, tablet en desktop

  Deelnemers krijgen een eigen community omgeving, waarbinnen ze acties kunnen organiseren, foto’s kunnen delen of blogs kunnen schrijven

  Het platform is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld MailChimp of CampaignMonitor.

  Beveiligd met SSL, anti brute-force tools en white-lists voor beheerders

  Er is volop online documentatie te vinden over het beheer.

  Volledig aan te passen naar uw specifieke wensen!

Wij hebben aan alles gedacht

Flexibele inschrijvingsformulieren

Achteraf de benodigde gegevens van je deelnemers en vrijwilligers verzamelen is een tijdrovende en vaak ook frustrerende aangelegenheid. Met ons platform richt je zelf de inschrijvingsformulieren in.

Platform voor meerdere evenementen

Deelnemers die de registratie hebben afgerond, blijven automatisch ingelogd op het platform. Ook als zij zich later inschrijven voor een ander evenement doorlopen ze niet de gehele inschrijving opnieuw, maar kunnen ze direct door naar de evenement specifieke stappen.

Export van deelnemer details

Soms wil je meer dan alleen de lijst van deelnemers. Een hardloop evenement heeft bijvoorbeeld meerdere afstanden. Vanuit ons platform kun je alle deelnemers ophalen die een bepaalde afstand lopen. Andere voorbeelden: een lijst met shirt maten gesorteerd op grootte, een lijst van deelnemers gesorteerd op opgehaalde donaties, een lijst van deelnemers gesorteerd op team. Alles is mogelijk.

Slimme koppeling met e-mailmarketing

Bezoekers die zich inschrijven op het platform worden direct toegevoegd aan de mailinglijst van bijvoorbeeld MailChimp. Hierdoor kun je eenvoudig gepersonaliseerde nieuwsbrieven versturen getarget op een evenement.

Social media connected

Met het online platform beheer je niet alleen de deelnemers en donaties, je kunt de gehele website vormgeven. Sponsorlijsten, blogs en video’s, overzichten van deelnemers en info pagina’s kunnen in eigen beheer aangemaakt worden. Alles pagina’s zijn makkelijk te delen via Facebook waardoor ook dit kanaal optimaal is in te zetten.

Webshop

Verkoopt u artikelen voor het evenement, bijvoorbeeld promotiemateriaal of merchandise, dan kunt een webshop koppelen aan het platform. Het voordeel is dat alles onder een platform is ondergebracht. Deelnemers hoeven niet meer te registeren en het is inzichtelijk voor de beheerder welke deelnemers wat hebben besteld.

Koppeling met betaalsystemen zoals iDeal, PayPal en Adyen

Het platform komt met een ticketmodule. Na de registratie kan een deelnemer direct zijn entreebewijs aanschaffen via verschillende betaalproviders.

Snelheid en veiligheid

De website wordt gehost op een WordPress geoptimaliseerde server en er wordt elke nacht een backup gemaakt van het platform. Het platform is standaard voorzien van een veilige https verbinding.

Direct informatie?

Wil je nog eens rustig om de tafel zitten om de ideeën te bespreken? Of wil je een collega of leidinggevende laten kennismaken met Red Factory? Vul de gegevens in en we nemen direct contact met je op!

To search, begin typing