sitecare

support

Jouw website altijd in topconditie!

Ontdek onze continue websiteonderhoudsservice. Wij verzorgen WordPress-updates, optimaliseren van code en passen content aan. Bereik de optimale prestaties en uitstraling voor jouw website met onze expertise!

SiteCare: Voor Succesvolle Websites

Jullie website is een krachtig stuk gereedschap dat jullie kan helpen om je doelen te bereiken. Wat er verder onder de motorkap gebeurt is voor jullie niet belangrijk. Het moet gewoon werken.

Daarom nemen wij met SiteCare een aantal zorgen uit handen. Wij zorgen voor het beheer en onderhoud van de website, voeren kleine aanpassingen door en geven advies en ondersteuning waar nodig. Zo kunnen we allemaal doen waar we goed in zijn.

Advies

Vanuit onze expertise zullen wij altijd meekijken en meedenken om de website te verbeteren. Wij zullen hiervoor advies aandragen en met mogelijke verbeteringen komen. Zo kan iedereen zich bezighouden met zijn eigen kennisgebied.

Onderhoud & beheer

Elke maand bekijken we welke WordPress, plugin, en thema updates er beschikbaar zijn en wordt er een inschatting gemaakt welke impact de updates hebben op het functioneren van de website. Ook testen we de doorgevoerde updates zorgvuldig in een afgezonderde omgeving.

Hosting

SiteCare bevat standaard super snelle hosting op basis van het Google Cloud Platform. Inclusief geavanceerde caching, laadsnelheid optimalisatie, backups en extra beveiliging. Professionele hosting voor een professionele website.

Aanpassingen & ondersteuning

Hulp nodig met bijvoorbeeld het opzetten van pagina’s, het maken van kleine code aanpassingen of het veranderen van navigatie flows? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat het werk gedaan wordt.

Klaar voor een mega start?
Wij wel!

Stel al je vragen over onze producten, prijzen, implementaties, of iets anders. Wij zijn hier om jou te helpen!

Raketlancering