Bottle Promotions

Bottle promotions is met meer dan 25 jaar een specialist in het produceren en bedrukken van bidons. Het toegewijde team van Bottle Promotions levert haar klanten optimale service en voorziet van krachtige promotionele producten waarmee de merken positief in de spotlight worden gezet.

De uitdaging

De website moet dezelfde kracht uitstralen als de producten de Bottle Promotions levert. Verder moet de website bezoekers enthousiasmeren en informeren over de bedrukkingsmogelijkheden en bidon variaties. Het uiteindelijke doel? Van elke bezoeker een potentiële klant te maken.

De projectaanpak

In Google Presentations hebben we samen met de opdrachtgever de wireframes, userflows en conversiepaden uitgewerkt. Elk type pagina is vervolgens zorgvuldig vormgegeven. Korte lijnen tussen de developers en de designer hebben ervoor gezorgd dat er binnen 6 weken een website is opgeleverd.

Het resultaat

Tijdens het opzetten van de sitestructuur zijn de userflows en conversiepaden in kaart gebracht. De uitkomst is dat de homepage, het startpunt, de bezoeker enthousiasmeert, vanuit hier navigeert de bezoeker eenvoudig naar de bidon configurator met als einddoel; het contactformulier.

Onze opdrachtgever is ontzettend trots op het resultaat. Doordat de website eenvoudig te beheren is, kunnen zij de configurator naar eigen inzicht uitbreiden. Het heeft de weg opengezet om andere webprojecten op te pakken en te starten met het online marketing plan.

 

Gravity Forms

Bitbucket

Savvii

WPML

WooCommerce

WooCommerce is een e-commerce WordPress (plugin) oplossing. Op dit moment de meest gebruikte e-commerce oplossing i.c.m. WordPress. Huidige eigenaar is Automattic, de oprichters van WordPress.

WordPress

WordPress is een Content Management Systeem dat is begonnen als een Blog Platform. Wij gebruiken WordPress sinds 2010 en hebben afgelopen jaren veel WordPress Themes ontwikkeld en ingezet voor onze klanten. Best of all: open source!

Kopje koffie doen?

Bezoek ons in:
Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60 – Unit 92
2516AH Den Haag

To search, begin typing