Uitdaging

Nederlands grootste fabrikant van ‘speed cycling’ trainers Tacx was op zoek naar een partij die de huidige producten site met de webshop kon integreren en tegelijkertijd een uitstraling kon geven die aansloot bij dit dynamische bedrijf.

 

Oplossing

In het voortraject hebben we samen een lijst opgesteld met de huidige functionaliteiten en de gewenste functionaliteiten. Op basis daarvan hebben we in vaste design rondes de pagina types vormgegeven. Omdat de klant hierin optimaal betrokken is geweest, door 2 wekelijkse meetings in te plannen, wisten we dat we iets moois en uitdagends gingen ontwikkelen.

Resultaat

In de  ontwikkelfase hebben we de designs vertaald, zijn er koppelingen ontwikkeld voor o.a. Ayden, en hebben we het assortiment d.m.v. Google Spreadsheets opgesteld en ingelezen. Het resultaat is een eigentijdse webshop waarin producten maximaal worden gepresenteerd.

Vervolg

De webshop is ondertussen vertaald en geconfigureerd voor 6 verschillende talen en er zijn 9 valuta’s beschikbaar. Ook zijn er op basis van de userfeedback, pagina’s geoptimaliseerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de webshop nog gebruiksvriendelijker te maken.

Onze e-commerce oplossing

Wij hebben een oplossing in de ‘sweet spot’, een webshop oplossing met maximale flexibiliteit en tegen lagere kosten, in vergelijking met andere webshop systemen.

Ontdek meer
To search, begin typing