Uitdaging

Nederlands grootste fabrikant van ‘speed cycling’ trainers Tacx was op zoek naar een partij die de huidige producten site met de webshop kon integreren en tegelijkertijd een uitstraling kon geven die aansloot bij dit dynamische bedrijf.

Oplossing

In het voortraject hebben we samen een lijst opgesteld met de huidige functionaliteiten en de gewenste functionaliteiten. Op basis daarvan hebben we in vaste design rondes de pagina types vormgegeven. Omdat de klant hierin optimaal betrokken is geweest, door 2 wekelijkse meetings in te plannen, wisten we dat we iets moois en uitdagends gingen ontwikkelen.

Resultaat

In de  ontwikkelfase hebben we de designs vertaald, zijn er koppelingen ontwikkeld voor o.a. Ayden, en hebben we het assortiment d.m.v. Google Spreadsheets opgesteld en ingelezen. Het resultaat is een eigentijdse webshop waarin producten maximaal worden gepresenteerd.

Vervolg

De webshop is ondertussen vertaald en geconfigureerd voor 6 verschillende talen en er zijn 9 valuta’s beschikbaar. Ook zijn er op basis van de userfeedback, pagina’s geoptimaliseerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de webshop nog gebruiksvriendelijker te maken.

Red Factory: Een ontzettend grote uitdaging, waarin we zowel onze developers, WordPress en Woocommerce tot het uiterste hebben uitgedaagd.

WordPress

WordPress is een Content Management Systeem dat is begonnen als een Blog Platform. Wij gebruiken WordPress sinds 2010 en hebben afgelopen jaren veel WordPress Themes ontwikkeld en ingezet voor onze klanten. Best of all: open source!

WooCommerce

WooCommerce is een e-commerce WordPress (plugin) oplossing. Op dit moment de meest gebruikte e-commerce oplossing i.c.m. WordPress. Huidige eigenaar is Automattic, de oprichters van WordPress.

Mailchimp

Een van de populairste e-mail marketingtools op het internet. Mailchimp heeft een kant en klare oplossing om te koppelen met een WordPress website. Tevens biedt Mailchimp API-tools aan om diepere integratie mogelijk te maken voor jouw (e-mail) marketing doeleinden.

SendCloud

PayPal

Savvii

WPML

Adyen

Facebook

Google Maps

Yoast

Gravity Forms

To search, begin typing