Oranje Peloton

Oranje Peloton is een (sport)initiatief van de Staatsloterij, dat tegenwoordig een onderdeel is van Nederlandse Loterij.

De uitdaging

Een website creëren waarbij de kernwaardes en uitdagingen van Oranje Peloton centraal staan. Daarbij is een jaarlijks terugkerend evenement genaamd “Oranje Peloton Tocht” een onderdeel van de uitingen op de website.

De projectaanpak

Samen met de opdrachtgever hebben we wireframes en ontwerpen uitgewerkt. Elk type pagina is vervolgens zorgvuldig vormgegeven.

Het resultaat

Een volledig responsive website waar bezoekers informatie over Oranje Peloton en de Oranje Peloton Tocht eenvoudig kunnen vinden.

Twitter

Facebook

Mailchimp

Een van de populairste e-mail marketingtools op het internet. Mailchimp heeft een kant en klare oplossing om te koppelen met een WordPress website. Tevens biedt Mailchimp API-tools aan om diepere integratie mogelijk te maken voor jouw (e-mail) marketing doeleinden.

WordPress

WordPress is een Content Management Systeem dat is begonnen als een Blog Platform. Wij gebruiken WordPress sinds 2010 en hebben afgelopen jaren veel WordPress Themes ontwikkeld en ingezet voor onze klanten. Best of all: open source!

Gravity Forms

Savvii

To search, begin typing