IPL Advies

IPL Advies is een onafhankelijk adviesbureau voor productie- en groothandelsbedrijven en  realiseren verbeteringen in bedrijfsprestaties, door het vertalen van strategie naar effectieve en efficiënte procesinrichting en systeemondersteuning.

De uitdaging

De informatieve website ERP-selectie.nl is jarenlang een bron van ERP gerelateerde artikelen geweest. De website scoort hoog in Google en zorgt mede daarom voor interessante leads voor IPL Advies. Het CMS waarin de website is gebouwd, werd niet meer ondersteund en er kwamen meldingen binnen dat de website niet meer veilig was, onder andere van Google, met het gevolg dat de website zijn toppositie kwijtraakte.

De oplossing

Red Factory heeft de content zorgvuldig gemigreerd van het Joomla naar WordPress CMS waarbij de links onveranderd zijn gebleven. De nieuwe website is responsive en geoptimaliseerd voor indexatie door Google.

De website is na livegang weer terug geklommen naar zijn oorspronkelijke positie.

Ook hebben we samen een plan opgesteld waarmee de website elke maand verder verbeterd word, zodat dit zich niet meer hoeft voor te doen in de toekomst.

Een oplossing voor consultancy websites

De kennis die we hebben opgedaan met het ontwikkelen van websites voor consultant bedrijven is samengebracht in onze consultancy oplossing.
Naast een technische oplossing is ook onze projectaanpak toegespitst op uw vraag.

Ontdek meer
To search, begin typing